Panasonic HZ25UKE Flagship - Varmepumpe Tekniker

Mandag-Lørdag

08:00 - 18:00

Kristiansand • Søgne • Songdalen • Vennesla • Lillesand

Google Rating
4.9

Panasonic HZ25UKE Flagship

Panasonic HZ25UKE // FLAGSHIP

Panasonic HZ25/35UKE

NYTT FLAGGSKIP
EFFEKTIV KOMFORT OG REN LUFT HELE ÅRET

HZ-modellene

Alltid frisk og ren luft med nanoe™ X

nanoe™ X med nanoteknologi – atomiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet.

 • Rengjøringen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarmings-/nedkjølingsdriften.
 • Fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier (bakterier, sopp, pollen, virus og sigarettrøyk). Effektiv fjerning av lukt og sterilisering av luften.
Nano X
nanoe™ X fjerner lukt og hemmer visse bakterier og virus

nanoe™ X inneholder 10 ganger¹ så mange OH-radikaler.
Den nyutviklede nanoe™ X-enheten produserer 10 ganger så mange OH-radikaler (4 800 milliarder) som en vanlig nanoe™-enhet.
Den store mengden OH-radikaler gir usedvanlig god effekt i hemming av bakterier, virus og allergener, og fjerner i tillegg lukt. Dermed får du et friskere og renere
hjem.
1) Basert på en Panasonic-undersøkelse.

Høy energieffektivitetsklasse (A+++)

Panasonic kombinerer sin beste teknologi i én og samme varmepumpe. Dette gir deg både god komfort og høy effektivitet. Takket være Panasonics originale inverter-kompressor, varmepumpes hjerte, er energieffektiviteten svært høy. Dette resulterer i en betraktlig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utendørstemperatur på -35°C.
* -35 °C testet av DTI, et uavhengig testlaboratorium, i samsvar med EN 14511:2013, denne temperaturen garanteres ikke av fabrikken.

Varmepumper fører varmeenergi fra utsiden inn i hjemmet. Den nye flaggskipsenheten varmer selv ved en utendørstemperatur på -25°C.
SCOP i varmemodus for FLAGSHIP HZ type CS-HZ25UKE, sammenlignet med elektrisk varmeapparat ved +7 °C
* SCOP-testet av uavhengig testlaboratorium DTI i samsvar med til EN 14825:2016.

Takket være eksepsjonell ytelse og pålitelighet, er den en av de bestselgende varmepumpene i Norden. Effektiviteten gir rask oppvarming og stabilt inneklima, selv når utetemperaturene er så lave som -35°C*. A+++ klassifikasjon.

* -35 °C testet av DTI, et uavhengig testlaboratorium, i samsvar med EN 14511:2013, denne temperaturen garanteres ikke av fabrikken.

En «liten» endring som forandrer alt

Ikke alle er klare for forandring. Det er faktisk noen som gjør motstand mot fremtiden, men i Panasonic fortsetter vi å tro på teknologier som forbedrer
menneskers liv.
Det er derfor vi nå presenterer en ny generasjon klimaanlegg med R32 – et banebrytende kjølemiddel på alle tenkelige måter: Det er lett å installere, og sammenlignet med de fleste andre kjølemidler, har det mye lavere miljøinnvirkning og sparer energi. Resultatet? Bedre velvære for mennesker og planeten. Det vil alltid være mennesker som gjør motstand mot forandring.
Men vi sier: Farvel til gårsdagen. Velkommen, R32.

Panasonic R32

Nytt design og ny trådløs
kontroll

Nominell kapasitet

Holder svært høy kapasitet, selv ved svært lav utetemperaturer.

Nye Panasonic Comfort Cloud innebygget

Kontroller komfort og strømforbruk med smarttelefonen

Med det nye tilbehøret CZ-TACG1, kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via Internett. Du får de samme funksjonene du har hjemme eller på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du får i tillegg ny, avansert funksjonalitet via internettstyring for bedre komfort og effektivitet med lavest mulig energiforbruk. Koble CZ-TACG1-tilbehøret til innendørsenheten og koble den trådløst til hjemmets Internett-ruter.

Nye muligheter, nye bruksområder

 1. Forskjellige brukere kan opprettes. For eksempel kan hvert barn styre kun sitt eget rom. Når det gjelder et hus nummer to, kan dette kjøles eller varmes på forhånd via fjernstyring. Eller simpelthen slås av via fjernstyring, dersom noen glemte seg og lot systemet være på.
 2. Eier med flere leietakere: Kan administrere forskjellige steder, opptil 200 enheter med bare én smarttelefon. Få rede på forbruket ved hvert sted og få tilgang til feilkoder eksternt for bedre og raskere vedlikehold.
 3. Små og mellomstore kontorer: Eieren kan enkelt kontrollere kontorrom og gi personalet tilgang til enkelte enheter. I forbindelse med varme og kjøling kan den også gi informasjon om hvor det sløses energi, og samt sørge for best mulig komfort.
Sesongbetinget oppvarming i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SCOP-verdien er, jo høyere er effektiviteten. God varme året rundt, uten unødig energiforbruk. Sesongbetinget oppvarming i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SEER-verdien er, jo høyere er effektiviteten. God kjølig året rundt uten unødig energiforbruk. Inverter plussystem. Denne klassifiseringen fremhever Panasonics høystpresterende system. Panasonic R2 roterende kompressor. Konstruert for å tåle ekstreme forhold, og operer stabilt, høypresterende og effektivt. nanoe™ X luftrensesystem. Elektrisk atomiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet ved hjelp av nanoteknologien nanoe™ X. Vår utendørsenhet blant de stilleste på markedet. Innendørsenheten avgir ubetydelige 18 dB(A). Ned til -35°C ved oppvarming. Panasonics varmepumper fungerer med en omgivelsestemperatur ned til -35°C. Testet av DTI. Du forhindrer at temperaturen går ned mot frysepunktet på under de kaldeste vintermånedene, samtidig som at man bruker minimalt med energi på oppvarmingen. Panasonics fornyelsessystem gjør det mulig å gjenbruke eksisterende R410A- eller R22- rørsystemer av god kvalitet, når man installerer nye høyeffektive R32-systemer. Styr varmepumpen din fra hvor enn du befinner deg. Vi har et stort utvalg av fjernkontroller som gir deg mulighet til å styre den utenfor hjemmet via internett eller sms* 5 års garanti. Vi gir deg 5 års garanti på alle kompressorer i sortimentet. For mer informasjon, kontakt Varmepumpe Tekniker.

24 mnd Rentefri nedbetaling

Pris per mnd. kr. 1066,-*

*inkl. 45 kr./mnd i adm. gebyr
Totalpris inkl. gebyr kr. 25580,-
Nominell Effekt 3,20 kW
Kapasitet Min 0,85 kW
Kapasitet Maks 7,30 kW
COP 5,61 W/W
Kapasitet ved -7 °C 4,70 kW
COP ved -7 °C 2,44 W/W
Kapasitet ved -25 °C 3,40 kW
COP ved -25 °C 2,00 W/W
SCOP 5,20 W/W
Nominell Effekt 2,50 kW
Kapasitet Min 0,85 kW
Kapasitet Maks 3,00 kW
SEER 7,80 W/W
Varme 15,6 m3/min
Kjøle 14,0 m3/min
Varme høy 45 dB(A)
Varme lav 24 dB(A)
Varme s-lav 18 dB(A)
Kjøle høy 44 dB(A)
Kjøle lav 25 dB(A)
Kjøle s-lav 20 dB(A)
Bredde 870mm
Dybde 230mm
Høyde 295mm
Breddel 824mm
Dybde 299mm
Høyde 622mm
Kjøling Maks +43°C
Kjøling Min +16°C
Varme Maks +24°C
Varme Min -25°C

Standardmontering inkluderer følgende:

 • Montering av innedel inntil 250 cm over gulv.
 • Montering utedel inntil 150 cm over bakkenivå.
 • Inntil 4 m kobberrør med plastkanal og kondensslange.
 • Elektrisk tilkobling mellom inne og utedel inntil 4 m, og 1,5 kvadrat jordet gummiert kabel.
 • 2 stk standard veggbraketter og 4 stk vibrasjonsdempere.
 • Borring i standard trevegg.
 • Test og i gang kjøring av pumpen.
 • Brukerveiledning til kunden.
 • Kjøring inntil 25 km (en vei). Standard km satser tilkommer utover dette.

Kontakt Varmepumpe tekniker

Etter ny lov fra 1. september 2013 må montering utføres av personell med F-gass sertifikat. En vellykket montering er når man har utført arbeidet helt riktig.

Det hele starter med riktig vurdering av hvor ute- og innedelen skal plasseres, for å gi kunden maksimal effekt av fordeling av luft fra innedelen. Deretter skal det flushes med nitrogen, vakuumeres, flenses, vadres, testes, justert rette lengder på rørene, riktig mengde gass, tette koblinger, og så videre.

En korrekt montert pumpe vil gi deg stor glede i mange år fremover. Husk at over 80% av feil som oppstår på varmepumpa skyldes menneskelig feil under monteringen. Bruk derfor sertifiserte montører, og styr unna dem som ikke kan dokumentere sin kompetanse.