Panasonic NZ35TKE Etherea - Varmepumpe Tekniker

Mandag-Lørdag

08:00 - 18:00

Kristiansand • Søgne • Songdalen • Vennesla • Lillesand

Google Rating
4.9

Panasonic NZ35TKE Etherea

Panasonic NZ35TKE // ETHEREA

Panasonic NZ9SKE NZ12SKE

NZ/QZ-modellene er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer så lave som -35 grader. Takket være den gjennomtenkte designen er NZ/QZ perfekt som utskiftingspumpe.

Perfekt som utskiftingspumpe
Utformingen og målene på NZ/QZ er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonicmodeller. For eksempel er rørstørrelsen den samme som på den eldre modellen. Festene bak på varmepumpen må heller ikke skiftes ut, og målene på innedelen gjør at man kan beholde plasseringen. Det er ofte en god investering å skifte ut en 10 år gammel varmepumpe med en ny. Moderne varmepumper har en høyere energieffektivitet som er bedre for både miljøet og lommeboken. Dessuten får du på kjøpet nye praktiske funksjoner som vedlikeholdsvarme, mulighet for fjernstyring, bedre luftrensing og timerinnstilling.

NZ/QZ Etherea-varmepumpe

 • Perfekt som erstatning for eldre Panasonic-varmepumper
 • Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35 °C
 • Inverterteknologi
 • Vedlikeholdsvarme (+8/+10 grader)
 • Kompatibel med Internettstyring
5 års garanti på kompressoren. For mer informasjon, kontakt Varmepumpe Tekniker. Econavi-teknologien omfatter sollyssensorer som kan oppdage og redusere unødvendig driftstid ved å optimalisere systemet for innemiljøet. Du kan effektivt spare energi med bare et knappetrykk. Sesongtilpasset varmedrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SCOP-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig varme året rundt uten unødvendig energiforbruk. Sesongtilpasset kjøledrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SEER-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig avkjøling året rundt uten unødvendig energiforbruk Inverter+ systemet gir energibesparelser på opptil 50 %. Du og naturen vinner på det. Nye elektrostatisk ladede fi nfordelte vannpartikler i nanostørrelse, nanoe™, som forbedrer luftkvaliteten Innendørsenheten vår er en av de mest stillegående på markedet. Innedelen avgir nesten umerkelige 19 dB(A). Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35 °C Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C / +10 °C grader. På den måten forhindrer du at temperaturen i huset går ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til varmedrift. R410A Fornyelse. Med Panasonicfornyelsessystem kan eksisterende R410Arør av god kvalitet bli gjenbrukt mens de nye høyeffektive R32-systemene installeres. Konstruert for enkel utbytting av eldre Panasonicmodeller. Kompatibel med de fleste brukervennlige fjernkontroller for varmepumper uansett hvor du er, ved hjelp av en enkel smarttelefon med Android eller iOS, nettbrett eller PC via Internett. Tillegg Kompatibel med Verisures system for smarthus, som gjør det mulig med styring, kontroll og integrering på avstand.

24 mnd Rentefri nedbetaling

Pris per mnd. kr. 900,-*

*inkl. 45 kr./mnd i adm. gebyr
Totalpris inkl. gebyr kr. 21600,-
Nominell Effekt 4,00 kW
Kapasitet Min 0,85 kW
Kapasitet Maks 7,20 kW
COP 4,40 W/W
Kapasitet ved -7 °C 4,50 kW
COP ved -7 °C 2,09 W/W
Kapasitet ved -25 °C 2,90 kW
COP ved -25 °C 1,81 W/W
SCOP 4,60 W/W
Nominell Effekt 3,50 kW
Kapasitet Min 0,85 kW
Kapasitet Maks 4,00 kW
SEER 7,10 W/W
Oppvarming 744 m3/h
Kjøling 666 m3/h
Varmedrift Høy 44 dB(A)
Varmedrift Lav 30 dB(A)
Varmedrift S-Lo 19 dB(A)
Kjøledrift Høy 42 dB(A)
Kjøledrift Lav 28 dB(A)
Kjøledrift S-Lo 21 dB(A)
Bredde 919mm
Dybde 194mm
Høyde 295mm
Breddel 824mm
Dybde 299mm
Høyde 622mm
Kjøling Max +43°C
Kjøling Min -15°C
Varme Max +24°C
Varme Min -35°C

Standardmontering inkluderer følgende:

 • Montering av innedel inntil 250 cm over gulv.
 • Montering utedel inntil 150 cm over bakkenivå.
 • Inntil 4 m kobberrør med plastkanal og kondensslange.
 • Elektrisk tilkobling mellom inne og utedel inntil 4 m, og 1,5 kvadrat jordet gummiert kabel.
 • 2 stk standard veggbraketter og 4 stk vibrasjonsdempere.
 • Borring i standard trevegg.
 • Test og i gang kjøring av pumpen.
 • Brukerveiledning til kunden.
 • Kjøring inntil 25 km (en vei). Standard km satser tilkommer utover dette.

Kontakt Varmepumpe tekniker

Etter ny lov fra 1. september 2013 må montering utføres av personell med F-gass sertifikat. En vellykket montering er når man har utført arbeidet helt riktig.

Det hele starter med riktig vurdering av hvor ute- og innedelen skal plasseres, for å gi kunden maksimal effekt av fordeling av luft fra innedelen. Deretter skal det flushes med nitrogen, vakuumeres, flenses, vadres, testes, justert rette lengder på rørene, riktig mengde gass, tette koblinger, og så videre.

En korrekt montert pumpe vil gi deg stor glede i mange år fremover. Husk at over 80% av feil som oppstår på varmepumpa skyldes menneskelig feil under monteringen. Bruk derfor sertifiserte montører, og styr unna dem som ikke kan dokumentere sin kompetanse.