Bringer naturens balanse innendørs

nanoe™ X, hydroksylradikal-teknologi

Hydroksylradikaler (også kjent som OH-radikaler), som finnes rikelig i naturen, nøytraliserer forurensende stoffer, virus og bakterier, for å rense og deodorisere

Teknologien kan bringe disse utrolige fordelene innendørs slik at harde overflater, myke møbler og innemiljøet kan bli et renere og mer behagelig sted å være, enten det er hjemme, på jobb, eller ved besøk i hoteller, butikker, restauranter osv.

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04


Mitsubishi varmepumper

Vårt kalde nordiske klima gjør at vi har et stort varmebehov store deler av året. Da er det viktig å ha en varmepumpe som kan gi rikelig med varme, samtidig som den reduserer dine fyringsutgifter vesentlig. Mitsubishi Electric senker aldri kvaliteten for å redusere produksjonskostnader.

Som et resultat av dette får produktene lang levetid og høy ytelse. Kvalitetskomponenter kombinert med gode produksjonsrutiner gir produkter av beste sort.

Panasonic varmepumper

Panasonic tilbyr den mest behagelige løsningen til din bolig.
Panasonic har laget en komplett serie av varmepumper spesielt for det nordiske klimaet og den nordiske livsstilen. Det gjør at du enkelt kan finne best mulig løsning for nettopp ditt hjem – fra veggmonterte modeller til gulvmodeller, fra split- til multisplit-enheter. I tillegg tilbyr Panasonic varmepumpemodeller som gir effektiv varme ned til -35 °C samtidig som de er usedvanlig miljøvennlige.

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper er den vanligste varmepumpetypen i Norge. For alle som bor i bolig med elektrisk oppvarming med f.eks. panelovner, er dette et svært godt alternativ. Luft/luft varmepumper kan monteres i eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus.

Nye Panasonic varmepumper kan hente ut varme fra luften med utetemperaturer helt ned til -30 °C, men dette varierer fra modell til modell. Inneenheten sprer varmen i boligen ved hjelp av en vifte. Med en luft til luft varmepumpe får du igjen 2 til 3 ganger så mye varme som den strømmen du tilfører.

Varmepumpene har en beregnet levetid på ca. 10- 15 år og er som regel nedbetalt i løpet av 3 – 6 år.

Send oss gjerne en e-post ved å fylle ut skjemaet her

Scroll to Top