Reparasjon av klimaanlegg

Enkel, rask og profesjonell reparasjon av klimaanlegg
til kommersielle – og hjemmeenheter.

✓ Alt reparasjonsarbeid har to års garantitid
✓ Arbeid blir utført av sertifiserte teknikere
✓ Rask responstid

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04

Kjøler ikke

Om enheten er på, men ikke kjøler ned, eller ikke varmer opp luft kan det skyldes en gasslekkasje …

Ingen strøm

Enheten ser tilsynelatende død ut, det viser ikke noe på veggenheten.

Varmer ikke

Å sikre at den er stilt inn på oppvarming høres kanskje ut som en selvsagt løsning …

Bråkete enhet

Om din innendørs- eller utendørsenhet bråker med enn vanlig, kan det være …

Gasslekkasje

Systemet blir levert forhåndsfylt med gass og skal ikke ha behov for påfyll med mindre …

Varmepumpe reparasjonsservice

Vi forstår viktigheten med raskt oppmøte når klimaanlegget slutter å virke, spesielt når vitale system og personer avhenger av det.

Vi har eksperter og erfarne klimaanlegg teknikere i Kristiansand, Søgne, Sogndalen, Vennesla og Lillesand til å fikse ditt anlegg. Vi kan også reparere klimaanlegg enheter vi ikke har montert. Og vi gir 24 måneder garanti for de reparasjonene vi utfører.

Mange er avhengige av at teknikerne vet hvordan de raskest mulig skal fikse feil i klimaanlegg rask, med minimale problemer til konkurransedyktige priser for å unngå det som kan bli dyr nedetid.

Våre reparatører

Våre senior klimaanlegg reparatører har mange års erfaring og får kontinuerlig grundig kursing gitt av de mest kjente produsentene av klimaanlegg som Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu og flere andre. Denne ekstra kunnskapen hjelper teknikerne å raskt avgjøre årsaken til ulike feil og raskest mulig reparere ødelagte anlegg.

Vi har tilgjengelig en stor andel reservedeler i våre kjøretøy, og sparer på den måten våre kunder både tid og penger (ved å fikse anlegget der og da). I tilfelle vi har behov for en del direkte fra leverandøren, sikrer vår kjøperposisjon at våre kunder får den til best mulig pris på kortest mulig tid.

Hvor mye koster en klimaanlegg reparasjon?

Vi feilsøker de fleste driftsfeil innen den første timen, og det er derfor uvanlig at du betaler mer enn vår startpris på NOK 900,- + MVA.

Når en klimaanlegg reparasjon går over mer enn en time, faktureres ytterlig tid med halvtimesøkninger.
Den dyreste delen av en stor klimaanleggreparasjon er oftest reservedelene.
Noen ganger kan det være kostnadseffektivt å bytte hele systemet, heller enn å reparere det gamle. Spesielt om det er svært gammelt og inneholder R22 kjølegass som ble tatt it av bruk for flere år siden og nå er forbudt å bruke.

Det er vår erfaring at 55% – 70% av driftsfeil i klimaanlegg som krever utkalling av teknikere skyldes dårlig eller manglende vedlikehold, og derfor kunne vært unngått. Hadde de enhetene hatt jevnlig vedlikehold og service gitt av dyktige teknikere, ville de ikke ha sviktet i utgangspunktet. Kanskje om du bruker oss neste gang!

RING VÅRT TEAM AV EKSPERTER FOR DIN NØDREPARASJON

Send oss gjerne en e-post ved å fylle ut skjemaet her

Scroll to Top