Boliginstallasjon av varmepumpe

Nyt perfekt klima hele året.

Våre eksperter er alltid klar for å hjelpe deg gjennom neste steg i anskaffelsesprosessen.
Vi tilbyr en ubestridt 5-års garanti på alle våre boliginstallasjoner.
Lær mer om våre varmepumper til hjemmebruk lenger nede på denne siden, eller ta kontakt med våre teknikere.

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04

Varmepumper for hjemmet

Fastmonterte varmepumper har blitt vanlig i mange hjem i Norge. De holder innetemperaturen komfortabel gjennom dagen og kan bedre muligheten for god søvn i varme perioder.

Varmepumper til hjemmebruk har blitt svært energieffektive og er omtrent lydløse.

Når du velger en varmepumpe er det flere faktorer å ta i betraktning. Antall rom, størrelse på rommene, plassering og estetikk er alt viktig i å se på i tillegg til kostnadene. Produsentene har jobbet hardt for å lage et bredt utvalg av modeller og system som ser estetisk pene ut i hjemmet, og noen modeller kan gå i ett med resten av omgivelsene i rommet.

Vi tilbyr gratis befaring uansett størrelse på jobben, ingen jobb er for liten og ingen for stor. Alle befaringer blir gjort av erfarne teknikere som kan takle til og med de mest utfordrende installasjoner.


Ideelle system til hjemmebruk:

Veggmonterte varmepumper

Veggmonterte varmepumper er sannsynligvis av det mest vanlige. De to fordelene er at det er den billigste løsningen å få montert, og kan monteres i etterkant uten behov for ytterligere bygningsarbeid eller oppussing. Som de andre systemene til hjemmebruk er de utrolig stillegående. Du burde unngå varmepumpemodeller over 8kW, da de er beregnet på kommersiell bruk og kan være mer støyende. Våre teknikere vil på befaringen finne den optimale løsningen for ditt hjem. En enkelt veggenhet kan vanligvis varme opp de fleste rom. Men, større rom kan noen ganger kreve flere enheter. Det er også premium modeller blant de vegghengte varmepumpene. De er litt dyrere enn resten, men har også et eksepsjonelt design.

Tak-kassett klimaanlegg

Tak-kassett klimaanlegg er det dyreste valget, men det er også den estetisk beste løsningen. Røropplegget og kjøleenheten(e) er gjemt innenfor et tak eller loftsrom, slik at det eneste du ser er dekselen i taket.

Lavtmonterte vegghengte varmepumper for hjemmebruk

Lavtmonterte vegghengte varmepumper passer egentlig til alle rom i huset. De er lignende andre veggmonterte enheter (som omtalt ovenfor), men plasseres lavt på veggen. De er dyrere enn tradisjonelle veggmonterte varmepumper, men kunder foretrekker de fordi de plasseres lavt på veggen og ute av synsfeltet, slik som radiatorer. Er du interessert i en lavtmontert veggvarmepumpe, så ta det opp med teknikeren, da vil han foreslå passende løsninger for deg.

Send oss gjerne en e-post ved å fylle ut skjemaet her

Scroll to Top