Mitsubishi AZIRA

Slide
Slide
previous arrow
next arrow

SUPERKOMPAKT OG PRISVINNENDE DESIGN

Stilren kompaktmodell 

Vår kompaktmodell Azira gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Innedelen er designet for å passe en rekke rom, som f.eks soverom, stue, eller på kontoret. Azira er kompakt, linjene stilrene, og med nyutviklet effektiv inne- og utedel er dette en modell man virkelig blir glad i. Det nye kuldemedie R32 gir også lavere GWP verdi og er bedre for miljøet. 

Aircondition gir bedre søvnkvalitet  

Som de fleste vet er søvn viktig for livskvaliteten vår. Azira er perfekt som aircondition på soverommet, eller andre oppholdsrom. Innedelen er liten og kompakt, og med utrolige 19dB(A) er den så stille at den kan kjøle deg ned hele natten uten å forstyrre nattesøvnen. Med energiklasse A+++ og en SEER på hele 8,6 kan du nyte svalt og temperert inneklima hele sommeren igjennom. 

Ingeniørkunst i toppklasse 

Utedelen kommer med nyutviklet vifte for bl.a raskere avriming. Innedelen har fått et løft i forhold til den tidligere kompaktmodellen Lenta Silent. Oppgraderte luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte sørger for høy ytelse og lavt lydnivå, levert av en kompakt og smakfull innedel. I tillegg har modellen 10 graders funksjon som gjør at du kan ha en lavere vedlikeholdstemperatur når du selv er borte. Azira leveres også med Fan Mode (viftefunksjon) for effektivt å fordele varmen om du f.eks fyrer i peisen, EconoCool (økonomisk avkjølig), og uketimer. 

Lydnivå er viktig! 

Lavt lydnivå er veldig viktig, både inne og ute. Innedelen til Azira har utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og tilnærmet umulig å registrere ut i fra de lydfrekvenser vi mennesker oppfatter. 

Økonomisk og høy varmekapasitet 

Med en SCOP på 4,6 sørger Azira for at du får igjen 4,6 ganger mer varme enn ved tradisjonell el-fyring som f.eks panelovner. Modellen leverer opp til 4600W, og har fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -20°C. Ønsker du litt ekstra varme på hytta, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt. 

Nattmodus for enda lavere lyd ute 

Utedelen har kun 50dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking.

Dette gjør Azira til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe som støyer, eller du kanskje bor i tett bebyggelse eller borettslag, og har spesielle krav for utedelens støynivå. 

Nyhet!

Wingletsfunksjon 

Det nyutviklede designet på viftebladet til Azira med Winglets-funksjon bidrar til sikker drift, lavt lydnivå og forbedret luftmengde over registeret før og etter avriming.

  • 7% bedre SCOP* 
  • Økt energimerke*

Sammenlignet med tidligere kompaktmodell Lenta Silent

24 mnd Rentefri nedbetaling.
Pris per mnd. kr. —,-*

*inkl. 69 kr./mnd i adm. gebyr

Totalpris inkl. gebyr

kr. —,-

Mitsubishi AZIRA

Maksimal kapasitet

Varmefunksjon

Kjølefunksjon

Teknisk data

Innedel teknisk data

Utedel teknisk data

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04

Vi svarer så raskt vi kan – innen 24 timer!
Ønsker du svar med en gang? Ring oss:

96 04 94 04

Mjåvannsvegen 40,
4628 Kristiansand,
Norway
Scroll to Top