Mitsubishi KAITEKI // 6300

Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

JAPANSK INGENIØRKUNST!

Kaiteki gir deg det ypperste innen Japansk ingeniørkunst, og har alt du ønsker deg fra en varmepumpe! Med varmekapasitet i toppklasse er den energieffektiv og kostnadsbesparende. Innedelen er utviklet med et stilrent design og du kan velge mellom fire forskjellige farger. Nye funksjoner og unik teknologi sikrer deg høy komfort og rent inneklima.

Effektiv og unik

Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Den har flere unike løsninger og nye funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en ny varmepumpe i dag.

Design og valgfrihet

Vår nye toppmodell har et tidløst og kompakt design med hele fire fargevalg på innedelen. Dette gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø, interiør og dine fargepreferanser. De doble luftspjeldene er flyttet til undersiden av innedelen. Dette gir en ren overflate, stilmessig uttrykk og effektiv luftspredning.

Varmekapasitet og effekt i toppklasse!

Kaiteki er som skapt for lange og kalde vintre! Varmepumpen tåler ekstreme kuldeperioder og er testet i et uavhengig laboratorium helt ned til -35°C! Med ny og kraftfull kompressor sørger Kaiteki for ekstrem varmekapasitet. Ved -25°C ute leverer Kaiteki 6600 utrolige 3100W og en COP på 2. Og med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,2 leverer den i toppklasse! Det nye kuldemedie R32 gir også lavere GWP verdi og er bedre for miljøet.

Rent inneklima – enkelt vedlikehold

Suverene filterfunksjoner med nye Plasma Quad Plus sørger for et rent og sunt inneklima der selv de minste partikler og allergener tas opp i filteret. Innedelens vitale deler er i tillegg behandlet med et beskyttelsesbelegg slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg et rent inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid!

Lydnivå er viktig!

Lavt lydnivå er veldig viktig, både inne og ute. Innedelen til Kaiteki har utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og tilnærmet umulig å registrere ut i fra de lydfrekvenser vi mennesker evner å oppfatte. Utedelen har kun 49dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Dette gjør Kaiteki til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe med høy støy.

Wifi – innebygget

Kaiteki gir deg kontroll og frihet med integrert Wifi. Styr ditt innemiljø uavhengig av hvor du befinner deg fra alle weblesere, tablets og smarttelefoner. Du kan f.eks. justere vedlikeholdsvarmen på hytta, øke varmen i stuen før du står opp, eller kjøle ned huset til du kommer hjem.

4 unike farger!

Velg mellom hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød innedel. Fargene perlehvit, safirsort og rubinrød er produsert med en elegant overflatestruktur som skaper et helt unikt uttrykk med behagelig fargespill. Perfekt for designmiljøer og de som ønsker noe utenom det vanlige. Fjernkontrollen leveres i samme utførelse som innedelen.

Pris:

kr. 26000,-

– ink. standard montering

24 mnd Rentefri nedbetaling.
Pris per mnd. kr. 1154,-*

*inkl. 69 kr./mnd i adm. gebyr

Totalpris inkl. gebyr

kr. 27696,-

Mitsubishi KAITEKI 6300

Maksimal kapasitet

Varmefunksjon

Kjølefunksjon

Teknisk data

Innedel teknisk data

Utedel teknisk data

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04

Vi svarer så raskt vi kan – innen 24 timer!
Ønsker du svar med en gang? Ring oss:

96 04 94 04

Mjåvannsvegen 40,
4628 Kristiansand,
Norway
Scroll to Top