Mitsubishi KAITEKI 6300 - Varmepumpe Tekniker

Mandag-Lørdag

08:00 - 18:00

Kristiansand • Søgne • Songdalen • Vennesla • Lillesand

Google Rating
4.9

Mitsubishi Kaiteki 6300

Mitsubishi KAITEKI 6300

Mitsubishi KAITEKI

Effektiv og unik
Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Den har flere unike løsninger og nye funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en ny varmepumpe i dag.

Design og valgfrihet
Vår nye toppmodell har et tidløst og kompakt design med hele fire fargevalg på innedelen. Dette gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø, interiør og dine fargepreferanser. De doble luftspjeldene er flyttet til undersiden av innedelen. Dette gir en ren overflate, stilmessig uttrykk og effektiv luftspredning.

Varmekapasitet og effekt i toppklasse!
Kaiteki er som skapt for lange og kalde vintre! Varmepumpen tåler ekstreme kuldeperioder og er testet i et uavhengig laboratorium helt ned til -35°C! Med ny og kraftfull kompressor sørger Kaiteki for ekstrem varmekapasitet. Ved -25°C ute leverer Kaiteki 6600 utrolige 3100W og en COP på 2. Og med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,2 leverer den i toppklasse! Det nye kuldemedie R32 gir også lavere GWP verdi og er bedre for miljøet.

Rent inneklima – enkelt vedlikehold
Suverene filterfunksjoner med nye Plasma Quad Plus sørger for et rent og sunt inneklima der selv de minste partikler og allergener tas opp i filteret. Innedelens vitale deler er i tillegg behandlet med et beskyttelsesbelegg slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg et rent inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid!

Lydnivå er viktig!
Lavt lydnivå er veldig viktig, både inne og ute. Innedelen til Kaiteki har utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og tilnærmet umulig å registrere ut i fra de lydfrekvenser vi mennesker evner å oppfatte. Utedelen har kun 49dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Dette gjør Kaiteki til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe med høy støy.

Wifi – innebygget
Kaiteki gir deg kontroll og frihet med integrert Wifi. Styr ditt innemiljø uavhengig av hvor du befinner deg fra alle weblesere, tablets og smarttelefoner. Du kan f.eks. justere vedlikeholdsvarmen på hytta, øke varmen i stuen før du står opp, eller kjøle ned huset til du kommer hjem.

4 unike farger!

Velg mellom hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød innedel. Fargene perlehvit, safirsort og rubinrød er produsert med en elegant overflatestruktur som skaper et helt unikt uttrykk med behagelig fargespill. Perfekt for designmiljøer og de som ønsker noe utenom det vanlige. Fjernkontrollen leveres i samme utførelse som innedelen.

RubinRød

Mitsubishi Kaiteki Rubinrød

SafirSort

Mitsubishi Kaiteki Safirsort

PerleHvit

Mitsubishi Kaiteki Perlehvit

Hvit

Mitsubishi Kaiteki Hvit

24 mnd Rentefri nedbetaling

Pris per mnd. kr. 999,-*

*inkl. 45 kr./mnd i adm. gebyr
Totalpris inkl. gebyr kr. 23980,-
SCOP 5,2
Energiklasse A+++
Maks kapasitet ved +7° 6300W
Min kapasitet ved +7° 1000W
Nominell kapasitet ved +7° 3200W
Kapasitet Max 3500W
Kapasitet Min 800W
Nominell kapasitet 2500W
Max 45 dB(A)
Min 19 dB(A)
Max 49 dB(A)
Bredde 890mm
Dybde 233mm
Høyde 307mm
Breddel 800mm
Dybde 285mm
Høyde 550mm
-25° Celsius

Standardmontering inkluderer følgende:

 • Montering av innedel inntil 250 cm over gulv.
 • Montering utedel inntil 150 cm over bakkenivå.
 • Inntil 4 m kobberrør med plastkanal og kondensslange.
 • Elektrisk tilkobling mellom inne og utedel inntil 4 m, og 1,5 kvadrat jordet gummiert kabel.
 • 2 stk standard veggbraketter og 4 stk vibrasjonsdempere.
 • Borring i standard trevegg.
 • Test og i gang kjøring av pumpen.
 • Brukerveiledning til kunden.
 • Kjøring inntil 25 km (en vei). Standard km satser tilkommer utover dette.

Kontakt Varmepumpe tekniker

  Etter ny lov fra 1. september 2013 må montering utføres av personell med F-gass sertifikat. En vellykket montering er når man har utført arbeidet helt riktig.

  Det hele starter med riktig vurdering av hvor ute- og innedelen skal plasseres, for å gi kunden maksimal effekt av fordeling av luft fra innedelen. Deretter skal det flushes med nitrogen, vakuumeres, flenses, vadres, testes, justert rette lengder på rørene, riktig mengde gass, tette koblinger, og så videre.

  En korrekt montert pumpe vil gi deg stor glede i mange år fremover. Husk at over 80% av feil som oppstår på varmepumpa skyldes menneskelig feil under monteringen. Bruk derfor sertifiserte montører, og styr unna dem som ikke kan dokumentere sin kompetanse.