Panasonic NZ25YKE // ETHEREA

VEGGMONTERT NZ ETHEREA

Slide

Innebygd WLAN

NZ leveres klar til å kobles til Internett for kontroll via smarttelefon med appen Panasonic Comfort Cloud. Betjening, overvåkning og planlegging med et brukervennlig grensesnitt.

Ny infrarød fjernkontroll

Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen. Større skjerm og enklere å bruke.

Summer House

Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C/+10 °C grader. På den måten forhindrer du ved temperaturen i huset går ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til oppvarming.

Enkel men elegant design

Vi har utformet innendørsenheten på nytt for å passe bedre i europeiske interiører. Den nye utformingen er enkel, ren og elegant.


Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen

Med rask tilgang til nøkkelfunksjoner og et skyvedeksel som med jevn bevegelse gir tilgang til flere alternativer har det aldri vært så enkelt og intuitivt å endre innstillinger. Passer komfortabelt i hånden.

Bakbelyst LED-skjerm

Du kan justere innstillingene selv i et mørkt rom takket være den bakbelyste skjermen.

Særegent skyvedeksel

Et skyvedeksel med jevn bevegelse fremhever ikke bare de rene linjene, men holder også knappene frie fra skitt og flekker.

Presis temperaturkontroll

Nyt mer presis temperaturkontroll og opplev bedre komfort takket være Sky-fjernkontrollens temperaturkontroll i trinn på 0,5 °C.


Modellene i NZ-serien er kraftige, høyeffektive og pålitelige året rundt. Takket være den gjennomtenkte designen er NZ perfekt som utskiftingspumpe.


En «liten» endring som forandrer alt

Ikke alle er klare for forandring. Det er faktisk noen som gjør motstand mot fremtiden, men i Panasonic fortsetter vi å tro på teknologier som forbedrer menneskers liv.

Det er derfor vi nå presenterer en ny generasjon klimaanlegg med R32 – et banebrytende kjølemiddel på alle tenkelige måter: Det er lett å installere, og sammenlignet med de fleste andre kjølemidler, har det mye lavere miljøinnvirkning og sparer energi. Resultatet? Bedre velvære for mennesker og planeten. Det vil alltid være mennesker som gjør motstand mot forandring. Men vi sier: Farvel til gårsdagen. Velkommen, R32.

Reduserer oppvarmningskostnadene for fritidsboligen og få et mer komfortabelt inneklima

Med funksjon for trinnløs justering mellom +8 og +15 grader kan du holde fritidshuset, garasjen eller hagestuen frostfritt uten å benytte spesielt mye energi. Med en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic kan du redusere oppvarmingskostnader og samtidig få et bedre innendørsklima. Foruten å spare penger og gjøre miljøet en tjeneste, får du renere innendørsluft og behagelig kjøling på de varmeste sommerdagene.

Gjør luften smartere.

Ny inbyggd Panasonic Comfort Cloud: Styr din komfort och energiförbrukning med din smartphone

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via Internett. Du får de samme funksjonene du har hjemme eller på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du får i tillegg ny, avansert funksjonalitet via internettstyring for bedre komfort og effektivitet med lavest mulig energiforbruk.

Familier: Forskjellige brukere kan opprettes. For eksempel kan hvert barn styre kun sitt eget rom. Når det gjelder et hus nummer to, kan dette kjøles eller varmes på forhånd via fjernstyring. Eller simpelthen slås av via fjernstyring, dersom noen glemte seg og lot systemet være på.

Eier med flere leietakere: Kan administrere forskjellige steder, opptil 200 enheter med bare én smarttelefon. Få rede på forbruket ved hvert sted og få tilgang til feilkoder eksternt for bedre og raskere vedlikehold.

Små og mellomstore kontorer: Eieren kan enkelt kontrollere kontorrom og gi personalet tilgang til enkelte enheter. I forbindelse med varme og kjøling kan den også gi informasjon om hvor det sløses energi, og samt sørge for best mulig komfort.


Ny smart talestyring. Ord gjør mer enn handlinger

Ved å koble enheten til Panasonic Comfort Cloud kan systemet talestyres av Google Assistant eller Amazon Alexa.*

*Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres tilknyttede selskaper. Google og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Hvorvidt talestyringstjenester er tilgjengelige varierer avhengig av land og språk.

Pris:

kr. 24500,-

– ink. standard montering

24 mnd Rentefri nedbetaling.
Pris per mnd. kr.1090,-*

*inkl.69 kr./mnd i adm. gebyr

Totalpris inkl. gebyr

kr. 26160,-

Panasonic NZ25YKE

Våre varmepumper som inneholder det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av GWP-verdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kjølemidler. Kjølemiddelet R32 har helt klart en mindre miljøpåvirkning enn noensinne. Sesongtilpasset varmedrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SCOPverdi, desto høyere effektivitet. Behagelig varme året rundt uten unødig energiforbruk. Sesongtilpasset kjøledrift i samsvar med de nye EcoDesign-kravene. Jo høere SEERverdi, desto høyere effektivitet. Behagelig svalke året rundt uten unødig energiforbruk. Støvfilter. Dette filteret fanger partikler og støv fra luften. Dette resulterer i renere inneluft.
Utendørsenheten vår er en av de mest stillegående på markedet. Innedelen avgir nesten umerkelige 19 dB(A). Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C/+10 °C grader. På den måtenforhindrer du ved temperaturen i husetgår ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til oppvarming. Konstruert for enkel utbytting av eldre Panasonic-modeller. Internettstyring er et nestegenerasjonssystem som gir brukervennlig fjernkontroll av klimaanlegg eller varmepumpeenheter fra overalt, med en enkel Android- eller iOSsmarttelefon, et nettbrett eller PC via Internett.

Energiklasse

Maksimal kapasitet

Kjølekapasitet

Inngangseffekt kjøledrift

Varmekapasitet

Inngangseffekt varmedrift

Lydtrykknivå

Innedel Dimensjoner

Utedel Dimensjoner

Driftsområde

Tilbehør

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04

E-post
Vi svarer så raskt vi kan – innen 24 timer!
Telefon
Ønsker du svar med en gang? Ring oss:

96 04 94 04

Address
Mjåvannsvegen 40,
4628 Kristiansand,
Norway
Scroll to Top