Panasonic VZ9SKE // HEATCHARGE

NATURLIG KRAFT
INGEN KOMPROMISSER

Slide

Enestående oppvarmingskapasitet

Høyeffektiv og kraftig

Når varmepumpen er i drift, genererer kompressoren, som er systemets kraftkilde, egen varme. Med tidligere systemer har denne varmen gått til spille, men nå har Panasonic en løsning på problemet.

Heatcharge er en unik og innovativ teknologi som lagrer kompressorens varme og bruker den om igjen på en effektiv måte.

Det løfter systemets varmekapasitet og effektivitet til et nytt nivå.

Kraftig og pålitelig selv ved lave vintertemperaturer

Den revolusjonerende lagringsteknologien tar vare på og lagrer varme som tidligere har gått til spille. Teknologien går ut på at systemet benytter lagret varme fra kompressoren til oppvarmingen under avrimingsperioder. Resultatet er den mest driftssikre og kraftige varmepumpen vår noensinne. Den holder deg varm selv på kalde vintre.

Stabil oppvarming og avriminger som ikke merkes

Den lagrede varmen bidrar til en jevnere og mer stabil oppvarming. Et problem med konvensjonelle varmepumper er at de ved avriming av utendørsenheten kan slutte å forsyne rommet med varmluft, med det resultatet at temperaturen i rommet synker. Gjennom å benytte lagret varme kan man omgå dette problemet.

ECO-oppvarming forhindrer energitap og gir stabil drift

Ved hjelp av lagret varme kan man unngå energitap. Når innetemperaturen stabiliseres i et rom som varmes opp av en tradisjonell varmepumpe, kobler termostaten ut og kompressoren slutter å arbeide. Når kompressoren senere starter igjen, trekker den ekstra energi. Dette kan unngås med det unike lagringssystemet Heatcharge.


Lagret varme brukes til hurtig oppvarming når systemet settes i drift. Tidligere kunne dette ta en stund, men med Heatcharge kommer effekten mye raskere.

Med Verisure blir Panasonic-varmepumpen din enda smartere

Som eksklusiv produsent av varmepumper inngår Panasonic i Verisures system for tilkoblede smarthus.
Det første konkrete resultatet av samarbeidet er en fullstendig integrert løsning av Panasonics luft/luft-varmepumper og Verisures veletablerte plattform for smarthus. Løsningen innebærer at varmepumpene kobles sammen med flere tjenester for smarte hjem. Dermed får brukere kontroll over sine energisystemer, sikkerhetsløsninger og andre funksjoner som det tilkoblede smarte hjemmet omfatter. Alle funksjoner håndteres enkelt via Verisure-appen.

Pris:

kr. 38000,-

– ink. standard montering

24 mnd Rentefri nedbetaling.
Pris per mnd. kr. 1652,-*

*inkl. 69 kr./mnd i adm. gebyr

Totalpris inkl. gebyr

kr. 39656,-

Panasonic VZ9SKE

Våre vamepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP). Et viktig steg i riktig retning for å redusere drivhusgassene. R32 er også et enkomponents kjølemiddel som gjør det enkelt å gjenvinne. Econavi-teknologien er utstyrt med sollyssensorer som registrerer og minsker unødvendig drift gjennom å optimalisere systemet etter innemiljøet. Du kan effektivt spare energi med bare et knappetrykk. Sesongtilpasset kjøledrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SEER-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig avkjøling året rundt uten unødvendig energiforbruk. Sesongtilpasset varmedrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SCOP-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig varme året rundt uten unødvendig energiforbruk.
Inverter pluss-system gir energibesparelser på opptil 50 %. Du og naturen vinner på det. Panasonics nyeste innovasjon nanoe™ X hjelper deg å fjerne lukt og hemme vekst av visse bakterier og virus som er skadelige for deg og familiens generelle velvære. Utendørsenheten vår er en av de mest stillegående på markedet. Innedelen avgir nesten umerkelige 18 dB(A). Ned til -10 °C ved kjøledrift Systemet fungerer i kjølemodus ved utetemperaturer ned til -10 °C.
Ned til -35 °C ved varmedrift. Panasonics varmepumper fungerer ved utetemperaturer ned til -35 °C. Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C/+10 °C grader. På den måtenforhindrer du ved temperaturen i husetgår ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til oppvarming. Kompatibel med Verisures system for smarthus, som gjør det mulig med styring, kontroll og integrering på avstand. 5 års garanti. Vi garanterer kompressorene i hele serien i fem år.
Produktet er P-merket P-merkingen betyr at produktet oppfyller svenske lov- eller myndighetskrav, men også i de fleste tilfeller andre og høyere standarder som kreves av markedet. P-merkingen betyr at produktet er typetestet og at produsentens egenkontroll kontrolleres av SP.

7,80 kW

Nominell Effekt2,50 kW
Min0,60 kW
Maks3,00 kW
SEER10,50 W/W
Nominell0,43 kW
Min0,14 kW
Maks0,61 kW
Nominell Effekt3,60 kW
Kapasitet Min0,60 kW
Kapasitet Maks7,80 kW
Kapasitet ved -7 °C5,59 kW
Kapasitet ved -15 °C4,80 kW
Kapasitet ved -25 °C*3,72 kW
Kapasitet ved -35 °C*2,51 kW
SCOP6,20 W/W

* testet av det svenske SP

Nominell0,64 kW
Min0,14 kW
Maks2,72 kW
Varme Høyt44 db(A)
Varme Lavt26 db(A)
Varme S-Lavt18 db(A)
Kjøle Høyt44 db(A)
Kjøle Lavt27 db(A)
Kjøle S-Lavt18 db(A)
Høyde295 mm
Bredde798 mm
Dybde375 mm
Nettovekt14,5 kg
Høyde630 mm
Bredde799 mm
Dybde299 mm
Nettovekt39,5 kg
Varme Min-35 °C
Varme Maks~+24 °C
Kjøle Min-10 °C
Kjøle Maks~+43 °C

Ønsker du svar med en gang?
Ring oss:

96 04 94 04

E-post
Vi svarer så raskt vi kan – innen 24 timer!
Telefon
Ønsker du svar med en gang? Ring oss:

96 04 94 04

Address
Mjåvannsvegen 40,
4628 Kristiansand,
Norway
Scroll to Top