Panasonic VZ9SKE Heatcharge - Varmepumpe Tekniker

Mandag-Lørdag

08:00 - 18:00

Kristiansand • Søgne • Songdalen • Vennesla • Lillesand

Google Rating
4.9

Panasonic VZ9SKE Heatcharge

Panasonic VZ9SKE // HEAT CHARGE

Panasonic VZ9SKE VZ12SKE

Panasonic VZ9SKE tar varmepumpeteknologien til et helt nytt nivå. Modellen har høyeste energiklasse A+++ og tilbyr maksimal komfort og energisparing. Denne kraftige luftvarmepumpen er utviklet for boliger og klimaer som stiller særdeles høye krav til varmesystemet. Heatcharge har den sterkeste luftstrømmen på markedet, og dessuten en banebrytende lagringsteknologi som utnytter og lagrer varme fra kompressoren. Dette bidrar til en mer behagelig og effektiv oppvarming.

Panasonic VZ9SKE har blitt testet ned til -35 grader på et uavhengig testlaboratorium, for å sikre at den klarer ekstreme temperaturer. Resultatet er den mest driftssikre og kraftige varmepumpen vår noensinne.

PANASONIC VZ9SKE

 • NYHET! R32 köldmedium
 • Energilagringssystem. Enheten kan lagre varme, noe som gir stabil og rask varmedrift
 • Nanoe-G luftrensesystem, 99 % effektivt mot både luftbåren og klebende mugg, virus og bakterier
 • Econavi-teknologi med sollyssensorer gir maksimal effektivitet og behagelig inneklima
 • Superstille! Bare 18 dB – som midt på natten på landsbygda
 • Kraftigere luftstrøm for å kunne oppnå ønsket temperatur raskere

Panasonic VZ9SKE Heatcharge – effektivitet året rundt
Panasonic VZ9SKE Heatcharge gir en jevn varme gjennom hele året med sin unike energilagringsteknologi. Ved å lagre spillvarmen fra kompressoren, kan VZ9SKE avgi varme selv under avrimingssyklusen. Dette betyr at det ikke er nødvendig å slå av innendørsenheten til luftvarmepumpen når utendørsenheten avrimes.

Panasonic heatcharge

5 års garanti på kompressoren. For mer informasjon, kontakt Varmepumpe Tekniker. Econavi-teknologien omfatter sollyssensorer som kan oppdage og redusere unødvendig driftstid ved å optimalisere systemet for innemiljøet. Du kan effektivt spare energi med bare et knappetrykk. Sesongtilpasset varmedrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SCOP-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig varme året rundt uten unødvendig energiforbruk. Sesongtilpasset kjøledrift i samsvar med de nye EcoDesignkravene. Jo høyere SEER-verdi, desto høyere effektivitet. Deilig avkjøling året rundt uten unødvendig energiforbruk Inverter+ systemet gir energibesparelser på opptil 50 %. Du og naturen vinner på det. Nye elektrostatisk ladede fi nfordelte vannpartikler i nanostørrelse, nanoe™, som forbedrer luftkvaliteten Innendørsenheten vår er en av de mest stillegående på markedet. Innedelen avgir nesten umerkelige 18 dB(A). Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35 °C Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C / +10 °C grader. På den måten forhindrer du at temperaturen i huset går ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til varmedrift. R410A Fornyelse. Med Panasonicfornyelsessystem kan eksisterende R410Arør av god kvalitet bli gjenbrukt mens de nye høyeffektive R32-systemene installeres. Kompatibel med de fleste brukervennlige fjernkontroller for varmepumper uansett hvor du er, ved hjelp av en enkel smarttelefon med Android eller iOS, nettbrett eller PC via Internett. Tillegg Kompatibel med Verisures system for smarthus, som gjør det mulig med styring, kontroll og integrering på avstand.

24 mnd Rentefri nedbetaling

Pris per mnd. kr. 1441,-*

*inkl. 45 kr./mnd i adm. gebyr
Totalpris inkl. gebyr kr. 34580,-
Nominell Effekt 3,60 kW
Kapasitet Min 0,60 kW
Kapasitet Maks 7,80 kW
COP 6,43 W/W
Kapasitet ved -7 °C 5,59 kW
COP ved -7 °C 2,27 W/W
Kapasitet ved -35 °C 2,51 kW
COP ved -35 °C 1,32 W/W
SCOP 6,20 W/W
Nominell Effekt 2,50 kW
Kapasitet Min 0,60 kW
Kapasitet Maks 3,00 kW
SEER 10,50 W/W
Varmedrift 1020 m3/h
Kjøledrift 1020 m3/h
Varmedrift Høy 44 dB(A)
Varmedrift Lav 26 dB(A)
Varmedrift S-Lav 18 dB(A)
Kjøledrift Høy 44 dB(A)
Kjøledrift Lav 27 dB(A)
Kjøledrift S-Lav 18 dB(A)
Bredde 798mm
Dybde 375mm
Høyde 295mm
Breddel 799mm
Dybde 299mm
Høyde 623mm
Kjøling Max +43°C
Kjøling Min -10°C
Varme Max +24°C
Varme Min -35°C

Standardmontering inkluderer følgende:

 • Montering av innedel inntil 250 cm over gulv.
 • Montering utedel inntil 150 cm over bakkenivå.
 • Inntil 4 m kobberrør med plastkanal og kondensslange.
 • Elektrisk tilkobling mellom inne og utedel inntil 4 m, og 1,5 kvadrat jordet gummiert kabel.
 • 2 stk standard veggbraketter og 4 stk vibrasjonsdempere.
 • Borring i standard trevegg.
 • Test og i gang kjøring av pumpen.
 • Brukerveiledning til kunden.
 • Kjøring inntil 25 km (en vei). Standard km satser tilkommer utover dette.

Kontakt Varmepumpe tekniker

  Etter ny lov fra 1. september 2013 må montering utføres av personell med F-gass sertifikat. En vellykket montering er når man har utført arbeidet helt riktig.

  Det hele starter med riktig vurdering av hvor ute- og innedelen skal plasseres, for å gi kunden maksimal effekt av fordeling av luft fra innedelen. Deretter skal det flushes med nitrogen, vakuumeres, flenses, vadres, testes, justert rette lengder på rørene, riktig mengde gass, tette koblinger, og så videre.

  En korrekt montert pumpe vil gi deg stor glede i mange år fremover. Husk at over 80% av feil som oppstår på varmepumpa skyldes menneskelig feil under monteringen. Bruk derfor sertifiserte montører, og styr unna dem som ikke kan dokumentere sin kompetanse.